Acupunctuur Stramproy ZIGRON -  HOOFDPIJN OF MIGRAINE

Hoofdpijn is een veel voorkomende klacht waar veel mensen wekelijks last van ondervinden. Het kan je dagelijks leven ernstig verstoren. Waarschijnlijk meer dan de helft van de cliënten bezoekt mijn acupunctuurpraktijk vanwege pijnklachten zoals hoofdpijn of migraine, of het bewegingsapparaat. Soms acute pijnklachten, maar veel vaker langdurige (chronische) pijn waarmee ze al naar vele andere specialisten en therapieën geweest zijn, zonder voldoende resultaat. Behalve vermindering van pijn en verbetering van functies, zien we vaak ook een emotionele ontlading bij mensen met chronische pijn als ze behandeld worden. Het gevoel dat er 'eindelijk' iets gebeurt.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat door middel van acupunctuur een aantal lichaamseigen pijnstillers, zoals endorfine en andere biochemische stoffen die betrokken zijn bij pijnvermindering, gestimuleerd worden. Ook de gevoeligheid van de hersenen voor deze lichaamseigen pijnstillers wordt door acupunctuur versterkt. Een effect dat ook na behandeling aanhoud. De pijn wordt minder en mensen met pijn voelen zich beter.

Tevens zijn er diverse onderzoeken gedaan die aanwijzen bij welke klachten acupunctuur werkt en wat het doet:

  • Het vermindert pijn aan het bewegingsapparaat, zoals hoofd-, nek-, schouder-, lage rug-, knie, enz.
  • Het zorgt ervoor dat minder pijn-medicatie nodig is.
  • Het vermindert ook op lange termijn de functionele beperking als gevolg van de pijn.
  • De 'totaalaanpak' van acupunctuur zorgt ervoor dat ook factoren als vermoeidheid, stress en depressie, die vaak voorkomen bij chronische pijn, verminderen.

Acupunctuur Stramproy ZIGRON behandeld deze pijn en uw geest kan tot rust komen en uw lichaam herstelt zich. U voelt zich beter in u vel zitten en bent vitaler. Klik hier.

Behandelingen door Acupunctuur Stramproy ZIGRON worden vergoed door zorgverzekeraars.

Acupunctuur Stramproy ZIGRON, datum: 19-03-2016